'Gene Gewone'

Op 5 maart 2013 kwam Koen Geens onverwacht en op een niet meteen "gewone" wijze op het voorplan van de Belgische politiek. Velen vinden die nieuwe Minister van Financiën sindsdien een buitenbeentje. Koen kwam niet enkel op een andere manier in de politiek, hij doet anders aan politiek, zo vinden velen. Hij zegt waar het op staat, hij spreekt klare taal, zijn humor is opvallend, zijn overtuigingskracht groot, op korte tijd zette hij veel realisaties neer. Kortom: Koen is "gene gewone". Koens eerste kiescampagne "gene gewone" is dus opgebouwd rond wat mensen van hem denken. Vandaar ook de aanhalingstekens. In onderstaand filmpje kan je een aantal van die ongewone trekken van Koen ontdekken.  

VIND JIJ KOEN OOK "GENE GEWONE" ?

Vind je Koen Geens ook "gene gewone"? Vind je Koen Geens een aanwinst voor de politiek? Vind je hem sterk? Vind je dat hij op korte tijd veel heeft gedaan? Vind je hem grappig? Of vind je hem gewoon "prettig gestoord" of dicht je hem nog andere ongewone trekken toe? Laat het ons weten!  Stuur ons op [email protected] een filmpje op met je getuigenis!

WAT VINDT KOEN ZELF ?

Koen vindt zichzelf eigenlijk best wel gewoon. Voor hem is het Gewoon Geens. Hij vindt het gewoon dat hij zich elke dag opnieuw inzet voor een beter morgen. En hij wil dit graag blijven doen. Maar dan wel met een inzet die "niet gewoon" is.

GA MEE OP GEEN(S) GEWONE CAMPAGNE !

Koen Geens gaat voor de eerste keer op campagne. En hij doet het graag. Met volle "goesting" gaat hij er tegenaan. Hij zal de hele provincie doorkruisen en wil u ontmoeten !

Dit doet hij met :
  • Geen(s) Gewone Krant: een frisse folder waar je alles over de Minister en de man Koen Geens komt te weten.
  • Geen(s) Gewone Bus: als een volleerde buschauffeur zal Koen de provincie doorkruisen met zijn vintage oranje busje. U weze gewaarschuwd !
  • Geen(s) Gewone Fietstochten: 4 fietstochten om de prachtige parels van de provincie te ontdekken. Eerste fietstocht nu zondag 27/4.