Minister Geens zit Belgisch-Nederlandse kiesgroep voor

le samedi 12 octobre 2013 02:00 Bericht

Minister Geens zit in Washington de Belgisch-Nederlandse kiesgroep binnen het IMF voor. De andere landen van deze groep zijn Nederland, Armenië, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Georgië, Israël, Cyprus, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Roemenië en Oekraïne. Daarmee is het de grootste multinationale kiesgroep binnen het IMF.

In Washington werd door de groep een gezamenlijke verklaring afgelegd aangaande de uitdagingen en kansen voor de wereldeconomie. In het statement wordt de nadruk gelegd op de belangrijke vooruitgang inzake budgettaire consolidatie, hervorming van de financiële sector en de kansen die verdere economische integratie ons allen biedt.

Téléchargez le communiqué de presse »