CAW Halle-Vilvoorde: erkenning fiscaal attest

le dimanche 16 mars 2014 01:00 Communiqués de presse

CAW Halle-Vilvoorde krijgt 6 jaar erkenning aflevering fiscale attesten

Naar aanleiding van zijn bezoek aan het CAW Halle-Vilvoorde op de Dag van de Zorg kondigde Minister van Financiën Koen Geens aan dat het CAW Halle-Vilvoorde voor de komende 6 jaar erkend is als instelling die gemachtigd is om attesten af te leveren voor giften die voor de schenkers fiscaal aftrekbaar zijn.

De mensen kunnen in een CAW terecht met allerhande vragen. Zo kun je er advies vragen over persoonlijke , juridische, administratieve of materiële problemen. Maar ook voor advies of hulp in verband met financiële zaken kunnen de mensen een beroep doen op een CAW. De aflevering van deze attesten past perfect in deze opdracht van CAW Halle-Vilvoorde.

Minister Geens: “Ik hoop met deze erkenning om fiscale attesten af te leveren, het aantal giften in Halle-Vilvoorde een boost te geven!”