'Gene gewone'

le samedi 05 avril 2014 02:15 Bericht

Sinds 5 maart 2013 is Koen Geens minister van Financiën. Volgens velen een ongewone carrièrewending, voor hemzelf gewoon een manier om zijn steentje bij te dragen tot een betere toekomst. Men zegt wel eens van hem dat hij een buitenbeentje is: hoe hij in politiek kwam, hoe hij aan politiek doet, hoe hij spreekt, zijn humor, zijn overtuigingskracht,…

De campagne is opgebouwd rond wat mensen van hem denken. Koen Geens heeft veel troeven, als persoon en als politicus. Hij spreekt als geen ander, heeft een CV als geen ander. Kwam op een andere manier in de politiek en doet anders aan politiek. Hij gaat tot het uiterste, recht door zee, maar steeds met diezelfde rust over hem.

Zelf vindt hij zichzelf heel gewoon. Hij vindt het gewoon dat hij zich elke dag inzet voor een beter morgen. What you see is what you get.

Vanaf 5 april zal in de provincie Vlaams-Brabant een krantje worden gebust door vrijwilligers. Koen en de vrijwilligers zullen te voet elke brievenbus van de provincie aandoen!

Op 5 april wordt ook voor de eerste keer met het busje gereden en het eerste bord geplaatst. Koen Geens zal zich verplaatsen met Geen(s)Gewone Bus, een oude Volkswagen T2 met achteraan een salon waar ruimte is vooreen gesprek. Hopelijk tot dan!