​De eerste Geen(s) Gewone fietstocht - Zondag 27 april - Roosdaal

le vendredi 25 avril 2014 17:20 Bericht

Volgende zondag vindt de eerste van de 4 fietstochten door Vlaams-Brabant plaats. Afspraak om 9u45u - Koetshuis Strijtem, Strijtemplein 15, Roosdaal (met stops aan GC De Cam en het Roelantshuis). We rijden een parcours van 42 km. Inschrijven is niet nodig. Iedereen welkom. Let wel, het Pajottenland is heuvelachtig, ook al zal het tempo niet bijzonder hoog liggen, toch is enige fysieke conditie en een fiets met versnellingen noodzakelijk. Er is een volgwagen voorzien waarin je materiaal kan achterlaten.

We houden halt in Gemeenschapscentrum De Cam voor een hapje en een drankje.

Auto's worden best geparkeerd langs de Kristus Koninglaan, vanwaar de achterkant van Het Koetshuis gemakkelijk zichtbaar en te bereiken is. Fietsers verzamelen aan de achterkant
van Het Koetshuis.

Op bovenstaande foto ziet u het Roelantshuis.

Geert Temmerman zal de fietstocht doorheen het Pajottenland begeleiden.