Geen(s) Gewone Fietstocht - Perk

le dimanche 04 mai 2014 09:55 Bericht

Op zondag 11 mei start de 3e Geen(s) Gewone Fietstocht in Perk om 13u. Peter Van Kemseke neemt ons van aan het kasteel mee naar Vilvoorde om er halt te houden in de kanaalzone . Van daaruit gaat het verder naar Hofstade. Er wordt op een rustig tempo gefietst. Iedereen kan er bij zijn en uiteraard is mijn volgwagen, Geen(s) Gewoon busje, er ook weer bij.

13:00: Verzamelen aan het kasteel van Perk (Kasteelhoekweg) - Er is parkeerplaats voorzien in de kerkdreef of in de kasteeldreef zelf.

13u30: aankomst parochiezaal Ambroossteenweg, Hofstade

14u00: vertrek naar Vilvoorde (door het centrum, waar er kermis is), eindigen rond 14u40 aan het marineschip De Stern / Brasserie Canal. We houden even halt in de kanaalzone en bezoeken het marineschip de Stern.

15u: einde