Overlijden Carlos Six

le mercredi 07 mai 2014 15:00 Bericht

Met verslagenheid verneemt Minister van Financiën, Koen Geens, het plotse overlijden van de heer Carlos Six, Administrateur-generaal van de Fiscaliteit. De heer Six overleed onverwacht  in Brazilië. Hij vertegenwoordigde daar CREDAF (Centre de rencontres et d’études des dirigeants des administrations fiscales) op de algemene vergadering van CIAT (Inter-American Center of Tax Administrations) die op dit ogenblik in Rio de Janeiro gehouden wordt.

Alhoewel hij pas vorig jaar als Minister van Financiën aantrad, blikt Koen Geens terug op een periode van intensieve en constructieve samenwerking met de heer Carlos Six, waarvoor hij hem bijzonder dankbaar is. Zijn overlijden betekent voor de FOD Financiën het verlies van een groot hervormer, een ambtenaar met visie en een grote en warme persoonlijkheid.

Namens hemzelf en zijn kabinet biedt Koen Geens de echtgenote van de heer Six, zijn familie, medewerkers en al wie hem heeft gekend, zijn blijken van diep medeleven aan.