Overlijden Jean-Luc Dehaene

le jeudi 15 mai 2014 16:55 bericht

Ik heb nooit iemand als Jean-Luc Dehaene gekend. Direct en authentiek, doodeerlijk, briljant verstandig, scout voor het algemeen belang, bijzonder loyaal en steeds paraat. De beste en de grootste Belgische premier die van zijn regering een ploeg van vertrouwen maakte, die anderen kon laten voorgaan en toch zijn schouders leende, ook nog de laatste jaren. Hij was een voorbeeld voor iedereen, en ik heb hem altijd als eerste genoemd als ik naar een model gevraagd werd. Pas geopereerd, kwam hij ons nog een hart onder de riem steken op het CDenV-verkiezingscongres. Wat zullen we hem missen. Hij zal ons en mij immer blijven inspireren. Bedankt Jean-Luc, en mijn allergrootste respect en diep medeleven aan de familie.

© Marc Wallican