Koen Geens legt eed af als volksvertegenwoordiger

le jeudi 19 juin 2014 18:10 Communiqués de presse

Koen Geens legde vandaag in het halfrond van de Kamer voor de eerste keer officieel de eed af als volksvertegenwoordiger. Koen Geens werd op 5 maart 2013 minister van Financiën in de regering Di Rupo. Tijdens de verkiezingen op 25 mei behaalde Koen Geens 45.686 voorkeurstemmen.

Minister van Financiën Koen Geens heeft sinds zijn aantreden in totaal 1.829 parlementaire vragen beantwoord. Dit betekent ruim 130 vragen per maand. Parlementaire vragen aan de minister van Financiën worden gesteld in het plenum van de Kamer, de Senaat en in de respectievelijke commissies Financiën. Er worden ook schriftelijke parlementaire vragen gesteld.

Hieronder een overzicht van de beantwoorde parlementaire vragen van minister Geens.

  • Mondelinge vragen Kamercommissie Financiën: 541 beantwoorde vragen
  • Mondelinge vragen Senaatscommissie Financiën: 52 beantwoorde vragen
  • Schriftelijke vragen Kamer en Senaat: 1109 beantwoorde vragen
  • Mondelinge vragen plenaire zitting Kamer: 75 beantwoorde vragen
  • Mondelinge vragen plenaire zitting Senaat: 52 beantwoorde vragen

99,7% van alle schriftelijke vragen in de Kamer en de Senaat werd beantwoord.