Dag leerkracht! Dag minister!

le jeudi 05 octobre 2017 10:04 Parochiale basisschool Diegem

Een ochtend om niet snel te vergeten…

Vandaag, donderdag 5 oktober, vieren we onze juffen en meesters met deze internationale dag van de leerkrachten. 

Eén dag per jaar, volledig in het teken van onze schatten van leerkrachten. Uit blijk van waardering, omdat ze 'één voor één', 'stuk voor stuk', 'allemaal', 'iedereen',... ongelooflijk, onvoorstelbaar, geweldig, fantastisch zijn! 

En vandaag was deze dag nog net iets meer speciaal... 

Minister van Justitie Koen Geens kwam vanmorgen langs om onze juffen en meesters een hart onder de riem te steken. Gepakt met koffiekoeken streek hij neer op Diegemse bodem. Het werd een aangename ochtend met een leuke babbel met meneer de minister. Hij luisterde naar onze bezorgdheden, en ook naar onze gedreven verhalen. We vonden het bijzonder fijn dat hij tijd maakte om naar ons te luisteren. Ook hij kon geboeid vertellen. We hebben er van genoten. 

Met een boek over de geschiedenis van onze school, en een korte kennismaking met onze kinderen, trok hij weer naar zijn werkplek in Brussel. 

Bedankt, meneer de minister, dat ook u aan ons denkt!

Lees meer »