Dag van de leerkracht en van de minister in Diegem

le jeudi 05 octobre 2017 17:05 Ring TV

Vandaag wordt ook in heel Vlaanderen de internationale dag van de Leerkracht gevierd. Een ideale gelegenheid om de vele juffen en meesters die in het onderwijs aan de slag zijn, in de bloemetjes te zetten. In de Parochiale Basisschool aan de Oude Haachtsesteenweg in Diegem kwam minister van Justitie Koen Geens vandaag even langs om iedereen die in de school werkt een hart onder de riem te steken. 

Minister Geens had de Parochiale Basisschool in Diegem uitgekozen om alle meesters en juffen die daar lesgeven te vieren naar aanleiding van de internationale dag van de Leerkrachten. Minister Geens nam uitgebreid de tijd om te praten met het onderwijzend personeel van de school. Hij luisterde naar de bezorgdheden, maar ook naar de vele positieve en gedreven verhalen.

De leerkrachten in de Parochiale Basisschool in Diegem zijn alvast opgetogen dat minister Geens even tijd voor het vrijmaakte. Net voor het afscheid was er nog tijd voor een korte kennismaking met de kinderen. Als blijk van dank kreeg de minister een boek over de geschiedenis van de school cadeau.

Regardez le fragment »