Plan over de toekomst van het beroep van bedrijfsjurist

le lundi 12 novembre 2018 15:00 Communiqués de presse

Minister van Justitie Koen Geens ontving een rapport over de toekomst van het beroep van bedrijfsjurist. Dit rapport werd voorbereid door twee experten die begin dit jaar werden aangesteld: Saskia Mermans, huidig voorzitter van het Instituut voor bedrijfsjuristen (IBJ) en Hugues Delescaille, voormalig voorzitter van het IBJ.

De twee experten hebben in volledige onafhankelijkheid gewerkt. Hun voorstellen worden in eigen naam gedaan. De Minister van Justitie dankt hen bijzonder hartelijk voor het geleverde werk, en hoopt dat het rapport dat zij afleverden zal kunnen bijdragen tot de toekomstige ontwikkeling van het beroep van bedrijfsjurist.

Lees het rapport hier: https://bit.ly/2B1sbII