Week van de vrijwilliger afgetrapt door Minister Koen Geens

le vendredi 22 février 2019 22:40 ROB tv

In de sociale school in Heverlee is vanmiddag in aanwezigheid van minister Koen Geens de aftrap gegeven van de week van de vrijwilliger. Om die week in de verf te zetten, plaatste Beweging.net 500 kartonnen figuurtjes doorheen de school. En dat zorgde even voor paniek. Er is hier een Guerillia-beweging! Maurice, geen paniek. Dat zijn vrijwilliger." De bordjes zijn kartonnen foto's van echte vrijwilligers. Je vindt ze ook terug in allerlei woonzorgcentra in onze regio of in bijvoorbeeld de wereldwinkel. In totaal werden doorheen Leuven 2500 van die kartonnen figuurtjes verspreid. Een overrompeling van vrijwilligers dus. En da's nu net de boodschap die erachter zit.

Bekijk hier het fragment van ROB tv.

Regardez le fragment »