Minister Koen Geens gaat op stage bij landbouwbedrijf in Veltem-Beisem

le vendredi 21 août 2020 14:00 Rob TV

Minister Koen Geens uit Huldenberg is vandaag te gast op 't Waterbos, het landbouwbedrijf van Pieter en Jessie uit Veltem-Beisem. Het bezoek van de minister maakt deel uit van de Boerenbond-Zomerstages. Met die zomerstages wil de Boerenbond de politiek betrekken bij de land- en tuinbouw. Verschillende politici gaan langs bij landbouwbedrijven om zo het reilen en zeilen op zo'n bedrijf van dichtbij te bekijken. Bij Pieter en Jessie ziet minister Geens hoe zij hun koeien voederen, de akkers bewerken en hun graslanden onderhouden. En zelf mocht hij ook even op de tractor. Bijzonder leuk vond de minister, maar ook leerrijk. Zeker in deze periode.

Herbekijk hier het fragment van ROB TV »