Minister van Financiën Koen Geens sluit het seizoen Touché-radio af

le dimanche 23 juin 2013 12:00 Touché op radio 1

Geens wordt wel eens de Vlaamse Mario Monti genoemd. - Geens richtte mee Eubelius op, het grootste advocatenkantoor van het land. - Ook Kees van Kooten had het in Touché al over Koen Geens. - De schoonvader van Koen Geens is oud-CVP-politicus Jos Dupré. - De ontmoeting met de Duitse  bondsminister Financiën Wolfgang Schäuble maakte een grote indruk op Koen Geens. - Een van de favoriete films van Koen Geens: Le concert. - Geens is voorzitter van de raad van bestuur van Le Concert Olympique. - Koen Geens is een groot liefhebber van het werk van Willem Elsschot. - Hij houdt ook van de autobiografie van Stefan Zweig. - Ook het werk van Sandor Marai vindt hij een aanrader. - De meest recente film van Michael Haneke AMOUR heeft Geens bijzonder geraakt.

Beluister de uitzending »