Kapbeurt Koen Geens loopt fout af

le jeudi 31 octobre 2013 01:00 Bericht op VTM-nieuws

Minister van Financiën Koen Geens wandelt voortaan met een opvallend kapsel in de Wetstraat. Zijn echtgenote is daarvan de schuldige. Ze maakte een foutje met de tondeuse, waardoor het haar van Geens iets korter is dan hij zelf wilde.

De minister heeft de foto van zijn kapsel zelf op zijn Facebookpagina geplaatst. “Toen mijn lieve echtgenote de tondeuse boven haalde om mijn schaarse hoofdhaar opnieuw ‘in de plooi’ te leggen, begon ze per ongeluk met een verkeerde opzetkam (‘kop’). Met oogverblindend resultaat als gevolg.”

Geens kan er duidelijk zelf wel om lachen. “Zoals meestal, vindt mijn vrouw het veel erger dan ikzelf. Alle tips om dit euvel op korte termijn terug te draaien, zijn dus heel welkom.”