De week van Geens 15 - 21 juni

le lundi 22 juin 2015 18:18 Week van Geens

In Kasteel Horst in Holsbeek hielden we een prachtig Midzomerfeest. Een feest organiseren in België houdt altijd een weerrisico in. Maar als je ploeg uitstekend voorbereidend werk geleverd heeft, dan willen de weergoden wel eens mee: regen van 10u10 tot 10u30, zodat alle wandelaars en fietsers goed nat waren, en van dan af prettige temperaturen, droog weer, en vanaf 12u, zonovergoten zomerweer.


Er was veel volk op het feest, veel enthousiaste militanten vooral, piepjong en wat ouder, en er waren mandatarissen van overal in de provincie en te lande. Het eten was lekker, de ridderspelen spectaculair. Er waren ook de warme gelegenheidstoespraken van Wouter, Kris en Marianne. Ikzelf nodigde de aanwezigen uit tot re-creatie deze zomer: zichzelf heruitvinden, in relatie tot familie en vrienden, in het zonneke, in een museum of gewoonweg thuis met een boek en een glas. En natuurlijk zette ik CD&V in het zonnetje die de beste en meest ridderlijke van alle partijen blijft. Het was niet alleen een mooie dag, het was voor mij de mooiste dag van het jaar.

Week van Geens »