​Insurea opent in woning van oud-burgemeester

le mardi 01 septembre 2015 08:10 Gazet Van Antwerpen

Insurea hield de voorbije dagen een opendeurweekend voor klanten, zakenpartners en de omgeving. De opening van het nieuwe Insurea-kantoor op de Liersebaan 9 was hiervoor de aanleiding. Veel inwoners van Kontich kennen de statige woning op de Liersebaan 9 als de plek waar voormalig burgemeester Louis Verhaert woonde. Dit weekend nam Insurea deze woning in gebruik als nieuw kantoor.

Tijdens het opendeurweekend kwamen ruim vijfhonderd personen over de vloer, onder wie minister van Justitie Koen Geens. Minister Geens speechte onder meer over het belang van een betaalbare rechtszekerheid. "Wanneer iemand naar de dokter gaat, weet hij op voorhand hoeveel het bezoek kost. Op dezelfde manier zou je ook zekerheid moeten hebben over de kosten wanneer je juridisch advies zoekt."

Bvba Marien - Van de Wauwer Insurea werd in 1999 opgericht door Stefan Marien en Patrick Van de Wauwer als bankkantoor en onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Kort daarna voegden de zaakvoerders ook het beheer van vastgoed toe aan hun servicepakket. Samen met acht medewerkers beheert de BVAB Mariën - Van de Wauwer Insurea als syndicus drieduizend appartementen in een 150-tal gebouwen.