Officiële opening Woonzorgcentrum Betze Rust na droom van 20 jaar

le samedi 05 septembre 2015 11:00 Het Nieuwsblad

Met een academische zitting en een even verzorgde, hartelijke receptie werd Woonzorgcentrum Betze Rust aan de Dorpsstraat officieel geopend. Zuster Jeannette Claessens - voorzitster van bouwheer vzw Sint-Elisabeth's Dal - en federaal minister van Justitie Koen Geens (CD&V) onthulden een gedenkbord aan de ingang van het moderne complex.

Naast beide prominenten spraken ook de even prominente algemeen directeur van Sint-Elisabeth's Dal Luc Hermans, OCMW-voorzitter Ria Debehets-Schepmans (SP.A) en burgemeester Jo Roggen (Open VLD) de zowat driehonderd aanwezigen toe. Meer over de realisatie van het schitterende project, waarvan toenmalig OCMW-voorzitter Albert Coppin (CD&V) al in 1995 droomde, én de openingsplechtigheid lees je in Het Nieuwsblad van maandag 7 september.