Ministers Geens en Vandeurzen op rodeneuzenactie

le mardi 27 octobre 2015 14:52 Nieuwsblad


Met Koen Geens. In oranje Bart Dussart en Stef Puttemans Foto: raymond billen

Tienen - Handicap en Samenleven hield een rodeneuzenactie op de dinsdagmarkt in Tienen. De actie loopt o.a. op VTM en Qmusic te voordele van de opvang van jongeren met psychische noden.

Deze actie werd opgezet door Bart Dussart (Boutersem) en Stef Puttemans (Hoegaarden), vanuit de nationale CD&V-beweging "Handicap en Samenleven". De rodeneuzen werden verkocht tegen drie euro, met gratis een neuzensnoepje, een koffietje of een val Virginal erbij. Dat alles werd aangeboden door onder andere de burgemeesters van Tienen en van Linter, Katrien Partyka en Mac Wijnants. Met verder de medewerking van schepenen en raadsleden uit Tienen, Hoegaarden, Zoutleeuw, Boutersem, Glabbeek... De ministers Koen Geens (Financiën) en Jo Vandeurzen (Welzijn) kwamen hun steun betuigen aan de stand op de hoek van de Grote