De week van Geens 19-25 januari

le lundi 25 janvier 2016 17:20 De week van Geens

In de week van Geens vertel ik u over de nieuwjaarsrecepties die ik dezer dagen met volle overgave aandoe. Op mijn tocht kwam ik deze week in Bornem, Buggenhout, Leuven, Huldenberg, Beveren, St Gillis Waas, Gent, Lille, Houthalen-Helchteren. Keer op keer ontmoet ik boeiende mensen, aanhoor ik hoogst interessante verhalen, vang ik prachtige anekdotes op, geef ik mijn oren en ogen de kost met al het moois dat onder mensen leeft in Vlaanderen. Deze week bezocht ik ook de gevangenis van Brugge en Marche-en-Famenne en zag op Linkeroever hoe het bouwproject voor het toekomstige FPC te Antwerpen opschiet. Met de Moslimexecutieve had ik een constructief gesprek dat we deze week verderzetten. Veel leesplezier !

Bekijk hier de nieuwsbrief »