De week van Geens 16 tot 23 mei

le lundi 23 mai 2016 20:14 De week van Geens

De hoop en het vertrouwen die de herdenkingsplechtigheid op het Koninklijk Paleis gisteren uitstraalde, toonde niettemin een levenskracht die je zeldzaam ondervindt, en die mezelf in een moeilijke periode voor Justitie een hart onder de riem stak. De getuigenissen van een weduwe en een weduwnaar van overleden slachtoffers waren bijzonder vertrouwend, waardig en hoopvol.

Ondertussen gaat het gewone politieke leven door, al is er vandaag nog weinig gewoon op Justitie. Zeggen dat Justitie niet goed bezig is, zoals sommige opiniemakers de laatste weken graag suggereren, is niet correct. Zo concludeerde het gerenommeerde handelsinformatiekantoor Graydon dat Justitie het eerste trimester van dit jaar 99% van zijn facturen aan bedrijven op tijd heeft betaald, en dat terwijl we vorig jaar de slechtste betaler waren. Zo zie je maar, het kan verkeren…

Lees hier de week van Geens »