De week van Geens 21 tot 28 november

le lundi 28 novembre 2016 17:14 De week van Geens

De voorbij week mocht gezien worden: veel interessante contacten en voordrachten, internationaal en nationaal; de inwerkingtreding van de Salduz bis-wetgeving, alsook van de wetgeving op het Nationale Register Gerechtsdeskundigen: om de stemming in eerste lezing van de BOM-wet niet te vergeten. De week die eraan komt zal van hetzelfde laken een broek zijn.

Een mens zou er moe van worden? Nee hoor, want 's avonds komen we thuis, het is er warm, en we slapen goed.

En in het weekend? Dan is er het 'Nieuwe Wij' CD&V-congres in Lommel, en dat is zoals warm thuis komen, bij veel gelijkgezinde supporters. Er werd pittig gediscussieerd, over vele moeilijke maatschappelijke uitdagingen, er werd duchtig voor en tegen gestemd, maar de uiteindelijke congrestekst is een stevig werkstuk dat verdiend applaus kreeg.

Alle waardering dus voor Benjamin Dalle, de voorzitter van de Congrescommissie, en voor onze voorzitter Wouter Beke die er andermaal in slaagde om onze heerlijke partij, de schoonste en dus ook de moeilijkste, op één lijn te krijgen. Achter een even schoon verhaal, het enige duurzame voor een hoopvolle toekomst: wij, dat wil zeggen wij allemaal, zonder onderscheid, kunnen alleen door samen te zorgen en te werken, voor en met iedereen, deze wereld tot de thuis maken die elkeen nodig heeft om een beter mens te worden.

Lees De week van Geens »