Hoe ik aan politiek doe, waarom, en met welke doelstellingen

le lundi 12 décembre 2016 09:53 Opiniestukken

Het was voor mij een prachtige week. Vorige week kon ik u al spreken van de uitvoerige nota van stand van zaken van de hercodificatie: de Sprong naar het Recht voor Morgen.

Dan was er nog het Magazine dat de voorbije week in uw brievenbus terecht kwam. Ik vond het nuttig om aan diegenen die ik vertegenwoordig, de Vlaams-Brabanders, na twee jaar uit te leggen wat ik al gedaan had, en wat ik nog ga doen. En ik zal dat volgende jaar opnieuw doen, als we verder gezet zijn met de hercodificatie. Men verdenkt mij ervan al aan de verkiezingen te denken. Zoals men aan een student zou verwijten om nu en dan aan de examens te denken. Dat is uiteraard niet verboden, maar het is niet mijn eerste drijfveer bij het uitgeven van het Magazine. Ik vind het normaal om aan mijn opdrachtgevers te laten weten hoe ik aan politiek doe, waarom, en met welke doelstellingen. En wat ik van die doelstellingen al gerealiseerd heb.

Lees het Geens Magazine »