Eindejaarsvragen aan Koen Geens

le mardi 27 décembre 2016 08:45 HUMO

Dat mensen steeds meer tegen elkaar worden opgezet. Dat wordt de opdracht van de politiek: de mensen opnieuw samenbrengen, zodat ze zich weer goed, tevreden, gelukkig voelen. En natuurlijk de aanslagen in Zaventem en Brussel.

Ik heb alleen maar naar goede radio en goede muziek geluisterd.

Boeken: `Vergeten koninkrijken' (Norman Davies) en `De wraak van de geografie' (Robert D. Kaplan). Theater: `Bezonken rood' met Dirk Roofthooft, Circus Zonder Handen in Bronks. Film: `Black'. Opera: `De Vliegende Hollander' ( Wagner).

Allen, in het bijzonder mijn familie: een goede gezondheid. Trump: veel wijsheid en kalmte. En Europa: veel leiderschap.

Er is veel gebeurd, maar twee zaken overschaduwen alles: Trump en terrorisme. Alle andere vervallen onterecht in het niets.