De week van Geens 15 tot 22 mei

le lundi 22 mai 2017 15:37 De week van Geens

Het Midzomerfeest op tweede pinksterdag, 5 juni, wordt dit jaar weer een absolute voltreffer.

Op 5 juni organiseer ik in en rond het stadion van OHL te Leuven de meest diverse activiteiten. We gaan 's morgens wandelen of fietsen in de prachtige omgeving, 's middags lunchen we in de loges van OHL en dan komt als absoluut hoogtepunt niet mijn speech om 14u- al is die er ook -maar een voetbalmatch tussen burgemeesters, parlementsleden, en in de goal de keepsters van onze Red Flames: Nicky Evrard & Diede Lemey. Hebt u de eerste aflevering van de VRT-documentaire over onze dames trouwens al gezien? U kan hier doorklikken.

Het tweede stuk van de docu verschijnt op donderdag 25 mei zodat u helemaal bij bent tegen 5 juni. Uiteraard zal er een professionele arbiter zijn, onze Lummense burgemeester Luc Wouters, en een professionele commentator, Jos Willems rechtstreeks vanuit het Kuipke, dit keer niet in Westerlo maar in OHL.

Na deze galamatch kan u nog genieten en napraten tijdens het dessertbuffet.

U komt toch ook? Inschrijven kan via https://www.koengeens.be/midzomerfeest/inschrijving.

Lees De week van Geens »