Jef Vanderoost trekt CD&V-lijst

le lundi 28 août 2017 10:24 Het Laatste Nieuws

Jef Vanderoost wordt de lijsttrekker van CD&V voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. De 34-jarige Vanderoost is momenteel schepen van Onderwijs.

"Dilbeek moet voor ons dynamisch zijn", zegt Vanderoost. "Wij willen ruimte geven aan engagement en initiatief aanmoedigen. We geloven in de kracht van samenwerking en werken op maat. En dat met een gedeelde verantwoordelijkheid." Ook Elke Zelderloo, die onder meer schepen voor Ruimtelijke vergunningsbeleid is, wordt uitgespeeld als een van de boegbeelden van CD&V Dilbeek. De partij maakte eerder al bekend dat het niet in kartel gaat met DNA! en apart naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt. Minister Koen Geens zakte gisterenochtend naar Dilbeek af om de kandidatuur van Vanderoost kracht bij te zetten. (MEN)

Lisez l'article »