Minister Geens trakteert leerkrachten op koffiekoeken

le vendredi 06 octobre 2017 12:58 Het Laatste Nieuws

"Ook voor ons was het een verrassing toen we enkele dagen geleden van de minister te horen kregen dat hij op zoek was naar een school in deze omgeving en op die manier bij ons terecht kwam", zegt Liesbeth Van Hemelrijck, directrice van de Parochiale Basisschool. "Uiteindelijk zakte hij met een hoop koffiekoeken naar onze school af (lacht). Hij sloeg een praatje met onze leerkrachten, luisterde naar hun bezorgdheden en naar hun gedreven verhalen. Nadien trok Geens ook nog even naar de speelplaats, waar hij de leerlingen vroeg om hun juf of meester in het kader van de Dag van de Leerkracht een dikke zoen te geven."

De directie stuurde de minister op zijn beurt ook niet met lege handen naar Brussel, want hij kreeg een boek over de geschiedenis van de school mee. (RDK)