De week van Geens 22 tot 30 januari

le mardi 30 janvier 2018 17:47 De week van Geens

Het voorbije weekend mocht ik drie vooraanstaande burgemeesters van mijn partij in Vlaams-Brabant uitwuiven. Alle drie bijzondere politici die ver boven het maaiveld komen, hun opvolging voorbereidden en die bij de volgende verkiezingen de lijst keihard zullen steunen.     De eerste was Jan Laurys van Diest, een hooggewaardeerde ACV-studax en Vlaams parlementair die 12 jaar burgemeester van Diest was. De tweede is Chris Taes, een boekenschrijvend schooldirecteur en voormalig nationaal partijsecretaris die 18 jaar burgemeester van Kortenberg was. De derde is Jos Ceyssens, een intellectuele huisarts die 10 jaar de sjerp droeg in Zoutleeuw.     40 jaar burgemeesterservaring samen die zegde wat ze deed en deed wat ze zegde. Mannen om u tegen te zeggen die het goede voorbeeld geven: zich laten opvolgen op het hoogtepunt van hun kunnen. Eerder al gaf Dirk Claes van Rotselaar hetzelfde signaal (nieuwsbrief 9-16 januari 2017). In Diest trekt voortaan Geert Cluckers de kar, in Kortenberg wordt Alexandra Thienpont lijsttrekker, in Zoutleeuw nam Boudewijn Herbots de sjerp begin 2017 al over en in Rotselaar trekt Jelle Wouters de lijst.

Lees De week van Geens »