De week van Geens 29 januari tot 5 februari

le mardi 06 février 2018 16:58 De week van Geens

Afgelopen dinsdag zaten we aan de helft van de mooie campagne '30 dagen zonder klagen'. Iets wat op mijn kabinet heel nauw wordt opgevolgd. “Verandering is in het begin heel moeilijk. In het middenstuk is het vooral verwarrend. En aan het einde is het fantastisch.” Met deze mooie woorden van de meest positieve vrouw van mijn kabinet begon ik toen mijn dag.

Sinds mijn aantreden hebben we samen met de mensen binnen justitie al heel wat stappen, en zelfs sprongen, gezet en genomen. We schrijven verder aan ons boek, hoofdstuk per hoofdstuk. Als we na de epiloog de pen neerleggen en kunnen bladeren, zullen we met een goedgevoel terugblikken. Politiek speelt de laatste weken dan wel geen goed spel, maar voor ons blijft het vooral belangrijk om zaken te doen bewegen zodat het voor ieder van ons beter wordt. En uiteraard kan het in elk huishouden eens een dag tegenzitten, en dat is ook niet erg. Met het team dat ik rond mij heb, kan ik gelukkig bergen verzetten. En op het einde, zal het fantastisch zijn.

Lees De week van Geens »