Minister van Justitie Koen Geens op bezoek in Don Bosco Halle

le mardi 06 mars 2018 07:00 Editie Pajot

Don Bosco Halle mocht in het verleden al vaker ‘hoog’ bezoek ontvangen. En dan denken we meteen aan de mannen van de luchtmacht die de leerlingen vorige week nog in hogere sferen brachten, letterlijk en figuurlijk zelfs met de Seaking. En dan benoem ik slechts 1 activiteit van de velen die het team jaarlijks organiseert voor de leerlingen en hun naasten. Vandaag was minister van justitie Koen Geens op bezoek, iemand waar naar opgekeken wordt, hij geeft les als buitengewoon hoogleraar en  heeft dus nog connectie met het onderwijs van vandaag.

Minister Geens staat bij de doorsnee Vlaming bekend om zijn naturelle glimlac De minister kwam zijn justitie- en hervormingsplan toelichten aan de leerlingen van 7BSO, 5 en 6 TIW?5 en 6 TTW en 5 en 6 TGC kregen de kans om na de lezing ook in debat/gesprek te gaan met de minister.

Over onder andere over de werking van justitie en veiligheid in België.

Emile Devogeleer