De week van Geens 5 tot 12 maart

le mardi 13 mars 2018 09:26 De week van Geens

Er is geen week die voorbijgaat of ik bericht u over onze activiteiten. Het is een perpetuum mobile. We zijn heel de tijd in beweging, en toch werken we permanent naar dezelfde doelstelling. Een betere Belgische justitie, waaraan iedereen meewerkt. Daarom ga ik zoveel spreken voor allerlei gezelschappen, jong en oud. Justitie is van en voor iedereen. Het is in onze stiel onmogelijk om elke steekvlam te blussen, of op elke slak zout te leggen. De boer hij ploegde voort, de karavaan trekt voorbij, er zijn veel uitdrukkingen om een zekere onverstoorbaarheid te verklaren. Maar zonder die onverstoorbaarheid, is er geen lange termijn, en zonder werk op lange termijn komt er geen betere justitie. Tot volgende week.

Lees De week van Geens »