De week van Geens 12 tot 19 maart

le lundi 19 mars 2018 18:40 De week van Geens

Daarnet hoorde ik dat Marc Van Peel geen kandidaat meer is bij de Antwerpse verkiezingen. Ik ken Marc van scoutsbeen af, omdat hij verbondscommissaris was toen ik hopman was en prachtige columns kon schrijven in ons scoutsbladje. Telkens ik in Antwerpen te gast ben, profiteren we van de gelegenheid om bij te praten, en om de haven van onze jeugd de hemel in te prijzen. Hij is uiteraard een briljant politicus, maar dat weet iedereen. Wat minder geweten is, is dat Marc houdt van het gesproken woord, en één van de beste humoristen van de partij is. Mijn laatste bezoek aan Antwerpen dateert van september vorig jaar (zie foto). Aan de meegereisde kabinetsleden gaf ik in het Havenhuis onder zijn goedkeurend oog een lofrede op de carrière van Marc. Verbondscommissaris, kamerlid, senator, Vlaams parlementslid, partijvoorzitter en 18 jaar schepen in Antwerpen, wie doet het hem na? Proficiat Marc, en dank voor de vriendschap.

Lees De week van Geens »