De week van Geens 23 april tot 1 mei

le mardi 01 mai 2018 10:00 Bulletins

Zondag 10 juni verwelkomen we u en uw gezin aan het stadion van OH Leuven voor ons Midzomerfeest. Een prachtige dag met tal van leuke activiteiten.

Voor de sportievelingen is er ’s ochtends een recreatief programma met zomerse fiets- en wandeltochten. ’s Middags kan u, samen met mij, in een ontspannen sfeer genieten van het grilladebuffet in de loges van het stadion. In de namiddag zorgt het dessertenbuffet voor een ruime keuze aan de lekkerste hapjes.

De hele dag kan u met de familie genieten van een verzameling avontuurlijke attracties zoals de Death Ride Twin, Dragon Slide, Rodeo en Slinger Springer. En voor de papa’s is er op deze vaderdag een speciale verrassing. Een tipje van de sluier? Het WK Voetbal komt eraan!

Samen maken we er een prachtige dag van!

>> Op mijn website vindt u het volledige programma en het inschrijvingsformulier voor zowel het buffet als de fiets- en wandeltochten.

Lees de Week van Geens »