De week van Geens 23 tot 29 mei

le mardi 29 mai 2018 10:18 De week van Geens

Zondag 10 juni verwelkomen we u en uw gezin in het stadion van OH Leuven voor ons Midzomerfeest. Een prachtige dag met tal van leuke activiteiten.

Voor de sportievelingen is er ’s ochtends een recreatief programma met zomerse fiets- en wandeltochten. ’s Middags kan u, samen met onze ploeg, in een ontspannen sfeer genieten van het grilladebuffet in de loges van het stadion. In de namiddag zorgt het dessertenbuffet voor een ruime keuze aan de lekkerste hapjes.

De hele dag kan u met de familie genieten van een verzameling avontuurlijke attracties zoals de Death Ride Twin, Dragon Slide, Rodeo en Slinger Springer. En voor de papa’s is er op deze vaderdag een speciale verrassing. Een tipje van de sluier? Het WK Voetbal komt eraan!

Lees De week van Geens »