De week van Geens 11 tot 18 juni

le mardi 19 juin 2018 10:32 De week van Geens

Het is niet gemakkelijk om vandaag onze nieuwsbrief met iets anders te starten dan het WK Voetbal, en de match van de Rode Duivels tegen Panama. Ook al kon ik niet rechtstreeks kijken, en was ik heel blij met hun mooie overwinning, mijn analyse van hun verdedigingsspel in Sport-Voetbalmagazine van enkele weken geleden kwam uit. De verdediging staat er nog niet. Dat is niet alleen omdat Kompany en Vermaelen nog niet fit zijn. Maar ook omdat de vleugelbacks Carrasco en Meunier hun positiespel niet verzorgen. Zo kwam Panama bijna tot een doelpunt. Onze Duivels moeten echt oefenen tot ze dol zijn op deze kwestie of ze zullen door sterkere ploegen moeiteloos onderuit worden gehaald. Hoe vaak de onderschatte Lukaku ook mag scoren. Ook die vaak pijnlijke onderschatting stelde ik in mijn interview aan de kaak.

Lees De week van Geens »