De week van Geens 13 tot 18 september

le mardi 18 septembre 2018 15:38 De week van Geens

Ik vind in weinig zaken zoveel plezier als in het waarderen van ouderen en duwen van jongeren. In onze partij en onze provincie zijn een aantal heel sterke jonge mensen actief die zich voluit geven voor het algemeen belang. Ik ga er graag mee op de foto. Voorzitter Wouter Beke die zelf nog heel jong is, vuurde vorige week in onze provincie te Werchter de CD&V jongeren aan op een bijzondere bijeenkomst met leiders van jeugdbewegingen en jonge lijsttrekkers. Met grote overtuiging stelde Wouter dat het tijd was om een halt te roepen aan polarisering en verruwing, en dat het tijd was voor voorrang van respect. Met een Ja aan de grote meerderheid van Vlamingen die zich engageren, die meewerken aan een positief en verbindend verhaal. Alleen zo, zei Wouter, creëer je een geborgen samenleving, waar mensen zich goed voelen en thuis zijn, waar niemand uit de boot valt. Een samenleving waarin levenskwaliteit centraal staat. Ik zou het niet beter kunnen zeggen.

Lees De week van Geens »