De week van Geens 14 oktober - 22 oktober

le lundi 22 octobre 2018 17:30 Bulletins

De gemeenteraads- en provincieverkiezingen liggen nu al meer dan een week achter ons. In de meeste steden en gemeenten is al duidelijk wie de komende zes jaar zijn of haar uiterste best zal doen om u een gemeente te schenken waar het goed wonen, werken en leven is. Op onze tientallen CD&V-burgemeesters, schepenen en gemeenteraadsleden kan u alvast rekenen.

Als Minister van Justitie werkte ik de afgelopen dagen en weken naarstig verder. De afgelopen week keurde de Ministerraad op mijn aangeven niet enkel maatregelen goed tegen problematisch gokken, maar ook een Koninklijk Besluit dat ervoor zorgt dat trouwers niet langer voor onaangename verrassingen komen te staan wanneer ze reeds onroerend goed kochten.

We werken verder en houden de teugels stevig in handen met geduld en een grote vastberadenheid. U kan erop rekenen dat we de laatste maanden van deze Federale Regering ten volle zullen benutten om Justitie toegankelijker, efficiënter en nog meer rechtvaardig te maken.

Lees de Week van Geens »