Leuven loopt heet voor warmathon

le jeudi 20 décembre 2018 11:14 Het Nieuwsblad

Maar liefst 7977 Leuvenaars hebben woensdag rondjes gelopen op de tweede  warmathon van de Warmste Week van Studio Brussel. Collega's, klasgenoten, sportclubs, vzw's, bekende Vlamingen zoals Goedele Wachters  en Dina Tersago en ook heel wat politici kwamen hun steentje bijdragen.

Zelfs Koen Geens - die het door de val van de regering allicht heel druk zal hebben - kwam een rondje lopen met enkele medewerkers, voor het  goede doel 'Moderator'. Hij kwam ook Light My Fire van The Doors aanvragen. De Leuvense warmathon was helemaal volzet, als eerste van alle warmathons. Jammer, want er waren anders nog héél wat mensen die ook wilden meelopen maar niet konden. In totaal liepen de 7977 sportievelingen maar liefst 95 287,11 euro bij elkaar.

Lisez l'article »