Nieuwjaarsreceptie CD&V SPL: een nieuw mandaat en een nieuwe bestuursploeg

le mercredi 16 janvier 2019 16:09 Persinfo.org

Afgelopen weekend heeft de lokale CD&V afdeling van Sint-Pieters-Leeuw het nieuwe jaar feestelijk op gang geschoten. Voor de gelegenheid zakten nationale boegbeelden zoals Minister Koen Geens, Vlaams Parlementslid Peter Van Rompuy en kamerlid Sonja Becq af naar het Zonnig leven om de lokale afdeling een hart onder de riem te steken.

Tegelijkertijd vormde de receptie de ideale gelegenheid om afscheid te nemen van een aantal tenoren die jarenlang sterke boegbeelden waren van CD&V Sint-Pieters-Leeuw en nu besloten hebben de fakkel door te geven aan een verjongde en vervrouwelijkte ploeg.

“Zo namen we afscheid van Jos Speeckaert, Lucien Wauters en Luc Van Ruysevelt, Marleen Bosmans, allen jarenlang schepen voor CD&V. Daarnaast werden ook Eddy Van Isterbeek , Raymond Stiens, Lieve Steens en Jenny Sleeuwaegen als uittredende gemeenteraadsleden in de bloemetjes gezet.

Het nieuwe bestuursteam voor de komende legislatuur ziet er als volgt uit:

Voorzitter: Lieselot Vankeerberghen

Ondervoorzitter: Wouter De Craen

Secretaris: Wouter Suenens

Penningmeester: Jos Speeckaert

Jongerenvoorzitter: Tatjana De Loecker

Seniorenvoorzitter: Julien Vandenberghe

Voorzitter Vrouw en Maatschappij: Katrien Monteyne

Lieselot Vankeerberghen: “We zijn bijzonder dankbaar voor het vele werk dat de vorige bestuursploeg en de uittredende mandatarissen de afgelopen jaren geleverd hebben om van Sint-Pieters-Leeuw een moderne en aantrekkelijke gemeente te maken waar het aangenaam is om wonen. Wij zullen ook in de toekomst op hun expertise blijven rekenen. Deze nieuwjaarsreceptie in het bijzijn van onze nationale kopstukken is het ideale moment om de fakkel in stijl door te geven aan een verjongde en vervrouwelijkte CD&V-ploeg die zich de komende jaren hard zal inzetten voor elke Leeuwenaar.”

Lisez l'article »