De week van Geens 19 februari - 25 februari

le lundi 25 février 2019 20:00 De week van Geens

Pesten via het internet. Sommigen vinden dat de slachtoffers ‘overdrijven’ of dat ze ‘de humor er niet van in zien’. Ook ik zie dat er geen remmen meer zijn op sociale media. Mensen denken dat ze anoniem zaken posten, dat de persoon in kwestie hen toch niet zal lezen of dat die dat toch niet zo erg zal vinden. Ik vrees dat ze ongelijk hebben.Ik wil zeker niet stigmatiseren want ik begrijp het nut van sociale media en ik hou van mondige mensen en mensen die durven kritisch zijn. Het jammere is echter dat de minder extreme meningen vaak stil blijven, uit vrees om tegen het buikgevoel van de roepers in te gaan.Ik wil niet met een belerende vinger wijzen, ik wil gewoon dat iedereen zichzelf durft zijn. On- en offline.

Lees de week van Geens »