Minister Koen Geens bezoekt Centrum Molenmoes

le mardi 19 mars 2019 08:12 Het Nieuwsblad

Centrum Molenmoes, een ondersteunen project van De Wissel vzw, huisvest verschillende projecten in en rond hun gebouw op de grens van Wezemaal  en Nieuworde. Er is een dagcentrum voor jongeren tussen 12 en 18 jaar, een paardenproject EquiCanis en een grensverleggend project Stretch-it.  Daarnaast biedt Molenmoes de ruimte aan nieuwe initiatieven door jongeren, buurtbewoners, vrijwilligers en partners.

Minister Koen Geens (CD&V) bracht zondag een bezoek aan het centrum, samen met burgemeester Jelle Wauters (CD&V) De minister onderhield zich met de verantwoordelijken en kreeg een rondleiding op het domein. Hij kon op die manier kennismaken met de verschillende facetten van wat er in Centrum Molenmoes gebeurt.

De minister was er trouwens niet alleen. Heel wat geïnteresseerden kwamen naar Molenmoes om er samen iets te beleven. En ze kwamen zeker niet bedrogen uit!

Lisez l'article »