De week van Geens 26 april tot 3 mei

le vendredi 03 mai 2019 18:11 De week van Geens

De afgelopen legislatuur hebben we hard gewerkt. We hebben wetboeken herschreven, justitie moderner gemaakt en op de digitale rails gezet en stappen gezet opdat justitie toegankelijk is voor iedereen, jong en ouder. Maar het werk is nog niet af. In 'Justitie in transitie' schrijf ik over wat er gerealiseerd is, maar ook over wat de uitdagingen zijn. Op mijn vernieuwde website leest u de 213 werken die ik afrondde, maar u leest er ook mijn visie op de toekomst.

Hoe ik denk over de samenleving, de wereld, de toekomst en welke handvatten volgens mij noodzakelijk zijn, kan u maandag in Vilvoorde ontdekken op de Geens. Talks. Het belooft geen saaie politieke lezing te worden: ik hoop jullie wél een avond te bieden die doet denken en dromen.

Lees De week van Geens »