De week van Geens 4 mei - 17 mei

le vendredi 17 mai 2019 18:00 Bulletins

Team Vlaams-Brabant trapte de campagne af met eerste stops in Halle en Vilvoorde. Samen met Peter Van Rompuy ga ik op pad op verschillende locaties in onze provincie. Lokale ondernemers ondersteunen en meer jobcreatie in onze regio zijn enkele van onze speerpunten. Bij brouwerij Boon in Halle proefden we een heerlijk Geuzebier. Volgens sommigen smaakt dit bier ‘speciaal’, wij waren het erover eens dat het beste altijd speciaal is. In Vilvoorde bezocht ik maandag de jaarmarkt.

Later deze week bracht ik een bezoek aan de markt in Leuven en ging ik langs bij ModuleHome in Buizingen, een bedrijf dat originele bouwformules aanbiedt.

Ontdek meer over de Vlaams-Brabantse campagne op oponskuntgeechtrekenen.be.

Lees de week van Geens »