Een mooie, inspirerende Allerheiligen en Allerzielen toegewenst

le vendredi 01 novembre 2019 09:00 De Week van Geens

Een mooie, inspirerende Allerheiligen en Allerzielen toegewenst

Ons leven is eindig. Wie niet ziek wordt voor haar of zijn tijd daar is, wordt uiteindelijk geveld door die tijd. Velen hopen dat ons leven overgaat in een eeuwige zielenrust, een duurzaam deelnemen aan het bewustzijn van de geest. Sommigen geloven dat diep. Maar ook wie dat niet hoopt of gelooft, is zeker van de liefde die mensen toelaat om - hoe moeizaam ook - de dood te overwinnen van hun naasten. Onze doden hebben geen pijn meer. Ze hebben er soms heel veel gehad, en laten ...er soms nog meer achter bij wie om hen rouwt. Maar wie overleeft, heeft doorgaans de troost om zijn -andere- kinderen of kleinkinderen nog te hebben, zijn familie, zijn vrienden, zijn lotgenoten. En zo is het leven na verloop van diezelfde tijd steeds weer sterker dan de dood en wordt het opnieuw toekomst. Een mooie, inspirerende Allerheiligen en Allerzielen toegewenst aan eenieder, gevuld met de schoonste herinneringen aan elke dierbare die niet meer onder ons is.

Lees De Week van Geens »