In de bloemetjes

le mardi 10 décembre 2019 10:00 Bulletins

Het was een geëmotioneerde dag gisteren. De ochtend begon vroeg met een vergadering met onze nieuwe voorzitter Joachim Coens. Het was mijn taak om hem in te leiden in de federale stand van het land en de onderhandelingen over een nieuwe Regering. Ik voel dat het een zeer aangename samenwerking wordt.

Vandaar ging het naar de partij waar we onze waardering uitspraken voor die andere kandidaat-voorzitter, Sammy Madhi, die gracieus en met panache de duimen legde.

Onze twee interim-voorzitters, Griet Smaers en Cindy Franssen, die zich uitstekend van hun taak hadden gekweten deelden ook in de hulde. Hun inzet was belangeloos en zonder voorbehoud.

Last but not least was er Marianne Thyssen. Onze grote dame uit Vlaams-Brabant. Pas afscheid genomen als EU-commissaris. Vorige week kreeg ze bloemen als dank voor haar jarenlange inzet, gisteren was ze opnieuw op het partijbestuur als gewoon lid, beter gezegd als ere-voorzitter van de mooiste aller partijen. Dank Marianne, voor alles en veel meer.

Lees De Week van Geens »