De week van Geens 9 april - 25 april

op 25 april 2019 19:00 Nieuwsbrieven

De parlementaire zittijd 2014-2019 liep vandaag ten einde. Er werden nog zes wetten justitie gestemd: het Mensenrechteninstituut, de wet Lejeune, de strafuitvoering in de gevangenis voor kortgestraften beneden de drie jaar, de ICT-wet voor justitie, een bijzonder strafwet met o.a. terreur en genocidebepalingen en de ‘moderne’ openbaarmaking (d.i. uitspraak) van vonnnissen en arresten. Samen met mijn commissieleden (foto boven) ben ik fier op wat we presteerden. Ik kreeg van mijn commissievoorzitter Philippe Goffin een Standard-sjaal die ik prompt aan mijn kleinkinderen cadeau deed. En van de kranten De Standaard en het Nieuwsblad kreeg ik een heel mooie quotering voor het geleverde werk in de voorbije legislatuur.

Lees de week van Geens »