De week van Geens 4 - 11 april

op 11 april 2016 21:03 De week van Geens

De week was stil. Opgesloten in Hertoginnedal - er zijn slechtere plaatsen om achter tralies te zitten, samen met Egyptische ganzen, rond prachtige vijvers. Het resultaat na vijf dagen vergaderen was naar verhouding: eerlijk en krachtdadig.

Op de achtergrond was er heel de week koortsachtig parket-, politie- en inlichtingenwerk. Dat resulteerde op vrijdag in de arrestatie van een aantal terroristen die geparticipeerd hebben aan de aanslagen van 22 maart.U kan mijn integraal verhaal over de aanslag lezen in mijn vorige nieuwsbrief verstuurd op 4 april.

De komende week wordt een beetje minder stil: installatie van de

parlementaire onderzoekscommissie Terrorisme, de Panamaproblemen, en de

opening van de terro-vleugels in de gevangenissen van Ittre en Hasselt.

In mijn domein, een heel drukke parlementaire agenda, met heel wat

wetsontwerpen en -voorstellen. Fasten seat belt.

Lees De week van Geens »